Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Overnight Retinol Repair

Hinta:93.00 €

Overnight Retinol Repair Serum on "ryppyvoiteiden" kuningatar! Tehokas mikrokapseloitu retinoli vahvistaa ihon kimmosäikeitä eli kollageeni ja elastiinisäikeitä. Näin ihon kimmoisuus palautuu, pienet rypyt siloittuvat ja ihosta tulee pehmeä ja sileä.

Pakkauksessa on mukana kaksi voidetuubia. Toinen on aktiivinen tehoaine Overnight Retinol Serum ja toinen on Buffer Cream jonka kanssa ihoa "opetetaan" hyödyntämään supertehokas retinoli.

Overnight Retinol Repair Serum on pakattu tuubiin, mutta pitää muistaa ettei se ole voide, vaan erityinen tehotippa. (30 ml)

Käyttö

Aluksi Overnight Retinol Repair Serumia sekoitetaan Buffer Creamiin, noin puolet ja puolet. Tämä seos levitetään ihoon iltaisin ohutta silmänympärysihoa väistäen. Overnight Retinol Repair Serum ei korvaa hoitovoiteita, vaan on erittäin tärkeää, että sen päälle lisätään runsaasti kosteusvoidetta. Esimerkiksi Intensive Moisture Balancea. Ilta illalta Overnight Retinol Repair Serumin määrää lisätään ja Buffer Creamin määrää vähennetään, noin 2-3 viikon kuluttua Buffer Cream loppuu ja sitten ORS käytetään yksin hoitovoiteen alla.

Käytön aikana iho voi hilseillä mikä kertoo tuotteen tehokkaasti uudistavasta vaikutuksesta. Jos hilseily on voimaksta pidä 2-4 päivän tauko ja käytä runsasti Int.moist .bal kosteusvoidetta.

ORS sopii parhaiten Suomen ilmastossa elo-marraskuussa ja maalis-toukokuussa. Eniten hoidosta hyötyvät yli nelikymppiset rasvoittuvat ihot. ORS supistaa huokosia, vähentää vanhojakin acnearpia, siloittaa uv-säteilyn aiheuttamia juonteita.