Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special cleansing gel 250ml

Hinta:43.00 €

Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.   

  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita. 

Kenelle: Jokaiselle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Koko 250ml

Suosittelemme myös

Daily Glycolic Cleanser 295ml

3E927A77-3C65-46A2-974E-DB29C7BF0953.jpeg&width=280&height=500
Daily Glycolic Cleanser on kevyesti kuoriva puhdistus, joka kirkastaa sameaa ja epätasaista ihon sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa ihon pinnan soluja ja päivittäin kerääntynyttä likaa, jotka estävät ihon kirkkauden. Glykolihappo uudistaa kevyesti poistaen kuolleita ihosoluja ihon..
Hinta: 64.00 €

Clearing Skin Wash

clearing_skin_wash.JPG&width=280&height=500
Clearing Skin Wash vaahtoava puhdistus poistaa ylimääräisen öljyn ja bakteerit, jotka aiheuttavat epäpuhtauksia. Tuotteen sisältämä salisylihappo poistaa ihoa tukkivan lian ja elottomat ihosolut ehkäisten uusien epäpuhtauksien syntyä. Luonnollisesti antiseptiset minttu- ja eukalyptusuutteet ja teepuu..
Hinta: 43.00 € - 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »