Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special Cleansing Gel 500ml

Hinta:68.00 €

Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.   

  • Saippuaton ja hajusteeton puhdistus, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. 
  • Sisältää rauhoittavia kasviuutteita. 

Kenelle: Jokaiselle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Koko 500ml

Suosittelemme myös

Conditioning Body Wash 295ml

Dermalogica_Conditioning_Body_Wash_295ml__68146.1570804033.jpg&width=280&height=500
Conditioning Body Wash on ihoa ravitseva ja hoitava suihkugeeli, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. Ranskalaisen rosmariinin ja kiinalaisen eukalyptuksen eteeriset öljyt yhdessä teepuu- ja sitruunaöljyjen kanssa puhdistavat ihoa ja herättävät aisteja. B5-provitamiini ja rahoittavat santelipuu, laventeli..
Hinta: 34.00 €

Active Clay Cleanser 150ml

active_clay.jpg&width=280&height=500
Active Clay Cleanser on kaksivaikutteinen mineraalirikasta savea ja hiiltä sisältävä prebioottinen puhdistus, joka puhdistaa tehokkaasti tasapainottaen rasvaista ihoa.
Sen prebioottinen koostumus tasapainottaa ihon mikrobiomia pitäen öljyn kurissa samalla suojaten ihon kosteusbarriääriä. Kaoliinisavi..
Hinta: 43.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »