Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Post-Breakout Fix

Hinta:24.00 €

Paikallishoitotuote, joka kirkastaa ja häivyttää näppyjen aiheuttamaa tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota sekä ravitsee ja korjaa ihoa.

Tämä on muistutus, ettet saa puristella näppyjä… MUTTA ymmärrämme, että joskus et voi sille mitään. Post-Breakout Fix auttaa häivyttämään hyperpigmentaatiota (eli punaisia ja tummia läiskiä), jotka näpyt jättävät jälkeensä. Voidaan käyttää kaikkiin näppyjen jälkiin, sekä uusiin että vanhoihin.  

  • Johanneksenleipäpuun siemenuute + skvalaani: auttavat palauttamaan ihon ulkonäön
  • Heksyyliresorsinoli: häivyttää näppyjen jättämiä jälkiä ja kirkastaa ihoa
  • Salisyylihappo: stimuloi luonnollista kuorintaa ja parantaa ihon sävyä 

Kenelle: erityisesti nuorelle iholle.

Käyttö: Levitä pieni määrä sekä aamulla että illalla suoraan näpyn jättämän jäljen päälle. Toista kunnes jälki haalistuu.

15ml Tehoaine

Suosittelemme myös

PowerBright Moisturizer SK50

2CFB5B72-B913-4B97-9D6C-4D4D56666065.jpeg&width=280&height=500
Edistyksellinen, suojakertoimellinen kosteusvoide auttaa suojaamaan ihoa pigmenttimuutoksia aiheuttavalta UV-valolta. Tämä keskitäyteläinen voide sisältää tehokasta peptidiä sekä puna- ja ruskealevää, jotka auttavat tasapainottamaan epätasaista ihon sävyä. Ristisidoksinen hyaluronihappo auttaa vahvistamaan..
Hinta: 78.00 €

Deep Breakout Liquid Patch

IMG_5626.jpeg&width=280&height=500
Näkymätön, rikkipohjainen paikallishoitotuote näpyille, joka muuttuu nesteestä näkymättömäksi "laastariksi", mikä rauhoittaa, puhdistaa ja ehkäisee tulevia näppyjä. Levitä heti, kun tunnet näpyn muodostuvan ja auta estämään näppyjen puhkeaminen ennen kuin ne edes näkyvät. Iholle muodostuva kalvo toimii..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »