Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 30ml

Hinta:188.00 €

Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.

PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää 15% laboratoriossa jatkojalostettua C-vitamiinin muotoa (L-ascorbic acid advance+), laadukkainta mahdollista oliiviuutetta, E-vitamiinia ja retinolia (A-vitamiini), jotka yhteistyössä tarjoavat korkeimman mahdollisen suojan bakteereita ja mikrobeja vastaan sekä antavat lisäksi antioksidanttisuojan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle hieroen kaikkialle kasvojen iholle ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). 

Suosittelemme myös

Yumi Tinted Serum

IMG_1730.jpeg&width=280&height=500
Sävytetty seerumi sisältää lootuksenkukka- ja ginseng-uutteita, jotka tekevät ihosta heleän ja kirkkaan. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa kevyen ja luonnollisen sävyn iholle.
Tuote on vegaaninen. Sävy medium beige.
30 ml
Hinta: 48.00 €

Youngblood Radiance Renewal Treatment Glow Serum 32ml

71E66B78-FD06-417D-B4A9-9D09CE0EF97F.png&width=280&height=500
Tämän ylellisemmältä tuote ei voisi enää tuntua! Hurmaavan kevyt ja samalla tehokkaasti kosteuttava öljyseerumi, joka imeytyy ihoon vaivatta. Jättää ihanan kosteutetun ja pehmeän tunteen kaikkein kuivimmallekin iholle. Sisältää runsaasti antioksidantteja, talituotantoa tasapainottavia öljyjä sekä antaa..
Hinta: 97.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »