Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Hydra Intensive Cooling Masque 120g

Hinta:113.00 €

Täyteläinen, ylellinen ja viilentävä hoitotuote, joka ravitsee, raikastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Tämän ammattitason tuotteen kasvipohjaiset antioksidantit, kuten centella asiatica, resveratrol, vihreä tee, aloe vera ja ruusunmarja yhdessä kasvipohjaisen hyaluronihapon – luonnon tehokkaimman kosteuttajan kanssa - saavat ihon raikkaaksi, kosteutetuksi ja hehkuvaksi.

Sopii erityisesti herkälle ja ärsyyntyneelle iholle - jopa auringossa palamisen jälkeen. Tämä kevyt, geelimäinen naamio auttaa rauhoittamaan ja sammuttamaan kuivan ihon janoa viilentävillä ja raikastavilla ravinteillaan.

Voidaan joko poistaa iholta levityksen jälkeen tai jättää vaikuttamaan yön yli.

Suosittelemme myös

Youngblood Nourishing Detox Masque

E894ACD2-D44A-4DFC-825C-528FC03AD688.jpeg&width=280&height=500
Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen..
Hinta: 66.00 €

iS Clinical Warm Up - Cool Down Facial Kit tuotepaketti

warm_up_cool_down.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava – Kosteuttava - Virkistävä
Virkistystä ihollesi, tämä yksinkertainen kotona tehtävä kasvohoito auttaa saavuttamaan hehkuvan ihon tukien samalla ihon yleistä terveyttä. WARMING HONEY CLEANSER puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti ihon, jonka jälkeen HYDRA-INTENSIVE-COOLING MASQUE virkistää..
Hinta: 147.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »