Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Eclipse SK 50+ aurinkosuoja (100g)

Hinta:54.00 €

Ultraohut – laaja-alainen suoja – suojakerroin 50+

Päivittäiseen käyttöön ja pitkäkestoisia ulkoaktiviteetteja varten suunniteltu ECLIPSE SPF 50+ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tieteellisesti kehitettyjä fyysisiä aurinkosuojaa antavia raaka-aineita, läpikuultavaa dioksidia ja mikronisoitua sinkkioksidia yhdistettynä puhtaaseen E-vitamiiniin. Tällä runsaasti antioksidantteja sisältävällä tuotteella on huipputason vedenkestävyys ja sillä on myös laaja UVA/UVB-suojakerroin. ECLIPSE SPF 50+:n erittäin ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää iholle rasvattoman mattapinnan. Läpinäkyvä.

KÄYTTÖ: Auttaa kosteuttamaan ihoa ja estää sitä palamasta, jolloin alennat ihosyövän riskiä ja vähennät auringonvalon vanhentavia vaikutuksia.

Suosittelemme myös

Our Best + Brightest Joulupakkaus

joulu_best_bright.jpg&width=280&height=500
Our Best + Brightest -joulupakkaus: Ota kaikki irti Dermalogica-suosikkituotteista tällä kirkastavalla ja kosteuttavalla ihonhoitopakkauksella. Kokeile paperitaidetta ja taittele mukana tulevasta paperista tuikkiva tähti!
Kenelle: normaalista sekaiholle
Pakkaus sisältää:

Skin Smoothing Cream 50ml..
Hinta: 71.00 €

Multivitamin Power Recovery Masque

72_multivitamin_power_recovery_masque_copy1.jpg&width=280&height=500
MultiVitamin Power Recovery Masque on tehokkaasti korjaava, vitamiinipitoinen naamio ikääntyvälle iholle. Tuotteen antioksidanttiset A-, C-, E-, ja F-vitamiinit korjaavat tehokkaasti ikääntymisen aiheuttamia ihovaurioita ja vahvistavat ihon omaa suojaa. A-vitamiini parantaa ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa..
Hinta: 58.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »