Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cream Cleanser 120ml

Hinta:58.00 €

Puhdistaa – kosteuttaa – rauhoittaa

Tämä kevyt, kosteuttava puhdistusvoide on tehokas, mutta silti hellä joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle, herkälle iholle. CREAM CLEANSERissä yhdistyvät kasvipohjaiset ravinteet, antioksidantit ja tulehduksia estävät ainesosat jotka puhdistavat huolellisesti ihon pinnan ja ihohuokoset, rauhoittaen samalla kuivaa, ärsyyntynyttä ihoa. Iho on tuotteet käytön jälkeen raikas, kosteutettu ja puhdas. CREAM CLEANSER toimii jopa äärimmäisiin iho-ongelmiin.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä CREAM CLEANSERia kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi. 

Koko 120ml

Suosittelemme myös

Body Drench Quick Tan Spray

body_drench_spray.png&width=280&height=500
Quick Tan – sprayn luonnollisen tasaisen sävyn takana on pullon mikrosumusuutin. Tämä pilkkoo värin mikroskooppisen pieneksi joka asettuu iholle tasaisesti ilman levittämistä. Sävyn tuotteesta näkee heti ja se syvenee laitosta 6 tunnin ajan. Ohut kerros tuotetta kuivuu iholle noin. 30 sekunnissa..
Hinta: 44.00 €

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 60ml

isclinicalcleansingcomplec60mlihonpuhdistustuote-cb84d9fe96431d69_1200_630.png&width=280&height=500
Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 
Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot..
Hinta: 29.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »