Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 180ml

Hinta:58.00 €

Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 

Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot kuorivat ainesosat, jotka puhdistavat ihoa ja ihohuokoset poistamatta ihon luonnollisia suojaavia öljyjä sekä jättäen ihon pehmeäksi ja puhtaaksi. Ei kuivata ihoa. Erillistä kasvovettä ei tarvita.

CLEANSING COMPLEX sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Toimii myös taistelussa aknea vastaan.

KÄYTTÖ: Kosteuta kasvot ja kaula vedellä. Lisää pieni määrä CLEANSING COMPLEXia kosteisiin käsiin. Hiero käsiä yhteen ja hiero sen jälkeen käsiin ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti ja painele pyyhkeellä kuivaksi.

Suosittelemme myös

iS Clinical Moisturizing Complex 50g

is-clinical-moisturizing-complex-kosteusvoide.png&width=280&height=500
Kosteuttaa – rauhoittaa – suojaa
Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti suojaavia antioksidantteja sisältävä MOISTURIZING COMPLEX hoitovoide sisältää tehokkaita kasvipohjaisia raaka-aineita, vitamiineja, tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä luonnon ravintoaineita, jotka synergiassa toistensa..
Hinta: 116.00 €

Special Cleansing Gel Refill täyttöpakkaus 500ml

IMG_5004.jpeg&width=280&height=500
Special Cleansing Gel on Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton, vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti..
Hinta: 61.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »