Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Peel System

Hinta:109.00 €

Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia, sekä tukevat tukiproteiinien, kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Niillä saadaan aikaan sekä nopeita että pitkän aikavälin hoitotuloksia ja parannuksia. Ne edistävät ihon terveyttä yleisesti.

Step 1 uudistaa ihoa mm. sokeriruokouutteen (luonnollinen glykolihapon lähde), valkopaju-uutteen (luonnollinen salisyylihapon lähde) ja hedelmähapposekoituksen avulla.

Step 2 ravitsee ja kosteuttaa antaen iholle arvokkaita tehoaineita, kuten mm. kuparitripeptidi-1 ja ekstremosyyttejä!

KÄYTTÖ: Suositellaan käytettäväksi noin joka toinen päivä, mieluiten iltaisin. Puhdista iho ensin ja levitä sen jälkeen tuote Step 1 –pakkauksesta kaikkialle kasvoille sekä kaulalle ja anna vaikuttaa kolmen minuutin ajan (älä huuhtele). Levitä sen jälkeen tuote Step 2 –pakkauksesta samalle alueelle ja jätä tuotteet iholle.

Huom: ACTIVE PEEL SYSTEM –tuotteet Step 1 ja Step 2 saavat aikaan iholla viileän kihelmöivän tunteen, joka on normaalia.

Laatikossa on 15 hoitolappuparia ja tuote riittää vähintään kuukauden käyttöön. Active Peel Systemia voi käyttää jatkuvasti tai kuukauden kuureja 4-6 kertaa vuodessa.

Suosittelemme myös

Intensive Moisture Cleanser 295ml

intensive_moisture_cleaner_2019&width=280&height=500
Intensive Moisture Cleanser on kevyt, kermamainen puhdistus, joka puhdistaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa ja ravintoköyhää ihoa. 
Lipidirikastettu koostumus, joka puhdistaa ihon minimoiden elintärkeiden proteiinien ja lipidien vaurioita, jotka suojaavat kuivuudelta. BioReplenish Complex™ yhdistettynä..
Hinta: 68.00 €

Smooth + Brighten

smooth_brighten.jpg&width=280&height=500
Osta Daily Microfoliant rajoitetun ajan lahjapakkauksessa! Saavuta kirkkaampi, sileämpi iho joka päivä myydyimmällä jauhekuorinnalla. 
Sisältää matkakoon:


Daily Microfoliant (13g)



Käyttö: Annostele puhdistuksen jälkeen noin puoli teelusikallista Daily Microfoliantia hyvin märkiin käsiin ja luo..
Hinta: 17.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »