Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Brightening Serum 15ml

Hinta:99.00 €

Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.

Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan ihon värihäiriöitä vastaan.

Lisäksi tuotteen sisältämät kasveista peräisin olevat hapot auttavat taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan, tasoittamaan ihon rakennetta ja hoitamaan aknea.

Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle tai niille alueille, joilla on värihäiriöitä. Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa lievää ja ohimenevää kihelmöintiä iholla.

Suosittelemme myös

iS Clinical GeneXC Serum

genexc-serum.png&width=280&height=500
GeneXC Serum on ihonhoitoalaa mullistava tuotekoostumus, jonka ytimessä on iS Clinicalin oma yhdistelmä Extremozymes- teknologiaa. Sen on todettu kliinisissä, riippumattomissa tutkimuksissa suojelevan ja korjaavan helposti vahingoittuvaa DNA:ta geeneihin vaikuttamalla. Geenit puolestaan vaikuttavat ikääntymiseen..
Hinta: 125.00 € - 202.00 €

Supple Skin Kit

supple_skin.jpg&width=280&height=500
Kosteuttava ja virkistävä ihonhoitosetti
Tämä kosteuttava pakkaus elvyttää pintakuivan ihon ja tukee pitkäkestoista kosteutusta. Käynnistä ihon kosteutuskierto ja kosteuta ihoa sisältäpäin Circular Hydration Serumilla. Jatka bestseller-kosteusvoiteella Skin Smoothing Creamilla lukitaksesi kosteuden..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »