Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Multivitamin Power Serum

Hinta:77.00 €

Tämä tehotiiviste on tarkoitettu kaikille ihotyypeille vähentämään UV-säteilyn haittavaikutuksia. Antioksidanttiset vitamiinit vähentävät UV-säteilyn aiheuttamaa ihon ohentumista, kuivumista ja rypistymistä. Yli 20-vuotiaat voivat käyttää kuurina kesän tai aurinkoloman jälkeen. Yli 30-vuotiaille suositellaan käytettäväksi läpi kesän aamulla sekä illalla. Multivitamin Power Serum toimii tehotiivisteen tavoin ja imeytyy syvempään ihokudokseen, joten sen päälle laitetaan aina ihotyypin mukainen voide.

Tämä tehotiiviste sopii myös hidastamaan silmienympärysten rypistymistä.

Pakattu tuubiin, koko 22ml.

Suosittelemme myös

Barrier Defense Booster

barrier-defense-booster_235-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Barrier Defense Booster on runsaasti tehoaineita sisältävä öljyboosteri -tehoaine, joka rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa palauttaen herkän ihon tasapainon. Triplasuojaava kompleksi ravitsee ihoa, helpottaa kuivuutta ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Skvalaani lukitsee kosteuden ihoon ja rauhoittava..
Hinta: 72.00 €

Phyto Replenish Oil

phyto-replenish-oil.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Tämä tehotippa on kuin tehty Suomen talvisäähän. Ihana öljymäinen koostumus imeytyy hetkessä, mutta saa aikaan hyvän suojapinnan iholle. Phyto Replenish Oil vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja hidastaa ihon ohentumista ja rypistymistä.
Phyto Replenish Oil on erittäin kevyt hoitoöljy..
Hinta: 73.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »