Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Brightening Serum 30ml

Hinta:166.00 €

Kirkastaa ja tasoittaa ihon värihäiriöitä turvallisesti ja nopeasti

BRIGHTENING SERUM on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu, edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti. Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan ihonväriä ja taistelemaan ihon värihäiriöitä vastaan. Lisäksi tuotteen sisältämät kasveista peräisin olevat hapot auttavat taistelemaan juonteita ja ryppyjä vastaan, tasoittamaan ihon rakennetta ja hoitamaan aknea. 

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle, kasvoille, kaulalle tai niille alueille, joilla sille on tarvetta (värihäiriöalueille). Tämä ”aktiivinen” tuote saattaa aiheuttaa lievää kihelmöivää tunnetta iholla.

Suosittelemme myös

Brightening Kit

brightening_kit.jpg&width=280&height=500
C-vitamiiniseerumi + silmänympärysseerumi hoitamaan ikääntymisen merkkejä sekä kirkastamaan ihoa.
Saavuta kirkkaampi iho: tämä kirkastava ihonhoitorutiini sisältää ultrastabiilia C-vitamiinia, jonka kirkastava teho on kolminkertainen johtavaan kilpailijaan verrattuna. Jos haluat hoitolakokemuksen kotona..
Hinta: 133.00 €

iS Clinical Youth Body Serum 200ml

IS_body_serum2.png&width=280&height=500
Tämä raikastava kevyt hienojakoinen seerumisuihke imeytyy helposti ihoon antaen voimallista kosteutusta ja antioksidanttisuojaa ulkomaailman haittatekijöitä vastaan.
Tämä tuote on kehitetty varta vasten vartalon ihon hoitoa varten. Se sisältää puhtaimmassa muodossaan hyaluronihappoa, tehokkaita vesimeloni-..
Hinta: 142.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »