Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BioLumin-C Serum 59ml

Hinta:148.00 €

BioLumin-C Serum on erittäin tehokas seerumi, joka toimii yhdessä ihon omien suojatoimintojen kanssa tehden ihosta kirkkaamman, kiinteämmän ja säteilevämmän. Edistyksellinen bioteknologia yhdistyy ultrastabiilin C-vitamiinin ja palmitoyylitripeptidi-5 kanssa, jotka vähentävät huomattavasti pieniä juonteita ja ikääntymisen merkkejä. Kuljettaa merkitävästi enemmän C-vitamiinia ihoon ja on ylivoimainen verattuna muihin C-vitamiinituoteisiin (myös tuotteet joissa korkeampia pitoisuuksia). Muita tärkeitä ainesosia C-vitamiini kompleksin lisäksi ovat solujen uusiutumista edistävä maitohappo, pagodipuun kukkauute, joka auttaa palauttamaan ihon rauhoitettuun tilaan oksidatiivisen rasituksen jälkeen ja chiasiemenöljy, joka ehkäisee tehokkaasti vapaita radikaaleja.

Kenelle: Normaalista ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle

  • Kirkastaa: kuorii ja tasoittaa pigmenttiläiskiä

  • Kiinteyttää: vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä

  • Suojaa: ehkäisee ja suojaa vapaiden radikaalien vaurioilta

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin ennen kosteusvoidetta. Käytä päivisin suojakertoimellista tuotetta.

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita

Suosittelemme myös

Yumi Tinted Serum

IMG_1730.jpeg&width=280&height=500
Sävytetty seerumi sisältää lootuksenkukka- ja ginseng-uutteita, jotka tekevät ihosta heleän ja kirkkaan. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa kevyen ja luonnollisen sävyn iholle.
Tuote on vegaaninen. Sävy medium beige.
30 ml
Hinta: 48.00 €

iS Clinical Brightening Serum 15ml

brightening.jpg&width=280&height=500
Brightening Serum on kliinisesti tutkittu ja toimivaksi todistettu edistynyt tuote, joka kirkastaa ihoa ja ihon värihäiriöitä turvallisesti ja tehokkaasti.
Sen koostumus sisältää solmulevää, sieniuutetta ja sianpuolukkauutteita, jotka synergiassa toistensa kanssa auttavat kirkastamaan ja tasoittamaan..
Hinta: 99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »