Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Phyto Nature Lifting Eye Cream

Hinta:133.00 €

Tämä ainutlaatuinen silmänympärysvoide yhdistää tehokkaita peptidejä ja kasviperäisiä aktiiviaineita luoden kohottavan vaikutuksen katseeseesi. Koe välitön katseen kohotus ja näe, kuinka ihon ikääntymisen merkit vähenevät ajan myötä.

Kvinoa-siemenuute vähentää silmäluomien juonteita ja parantaa ihon rakennetta. Voide sisältää tehokkaita peptidejä, jotka kiinteyttävät ihoa, lisäävät sen kimmoisuutta ja suojaavat vapaita radikaaleja vastaan. Adaptogeeninen kurjenherne (Astragalus), parakrassin kukka (Acmella Oleracea) ja ubikinoni (CoQ10), tasoittavat ja kiinteyttävät ihoa antaen pitkäkestoisen kohotetun ilmeen. Kosteutta ylläpitävä maniokkiuute silottaa juonteita ja ryppyjä, kun taas matchavoi, skvalaani, E-vitamiini ja B5-provitamiini kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa tehokkaasti.

  • Näkyvästi kohottaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää silmäluomien poimuja.
  • Silottaa ja vähentää juonteita ja ryppyjä.
  • Kosteuttaa ja parantaa ihon rakennetta.

Käyttö: Levitä pieni määrä Phyto Nature Lifting Eye Cream -silmänympärysvoidetta sormenpäähän ja lämmitä. Levitä silmän alle ja silmäluomille. Käytä kahdesti päivässä. 

Pro-vinkki: Tee hieronta tehostaaksesi Phyto Nature Lifting Eye Cream -silmänympärysvoiteen kohottavaa vaikutusta:
1. Tee sormenpäällä kevyitä ympyrämäisiä liikkeitä silmän alla ja liu'uta kulmien yli. Tee toinen sarja ympyröitä silmän alle ja liu'uta silmäluomen poimujen väliin. Tee kolmas sarja ympyröitä ja liu'uta silmäluomen yli.
2. Paina ja nosta kolmea pistettä kulmien alla: kulmakarvan alusta, keskeltä ja lopusta. Toista 3 kertaa.
3. Päätä hieronta diagonaalisilla pyyhkäisyillä silmän ulkonurkasta ohimolle.

Koko 15 ml