Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rapid Reveal Peel 10 x 3mlHinta:85.00 €

Kuorinta, jonka on kliinisesti todistettu lisäävän ihon heleyttä ja vähentävän näkyvästi pieniä juonteita. Voimakkain Dermalogica-kuorinta antaa tehokkaita tuloksia ilman palautumisaikaa ja kuivattamatta ihoa. Ainutlaatuinen yhdistelmä AHA- ja maitohappoa sekä fermentoituja kasvientsyymejä poistaa ihon pinnan elotonta ihosolukkoa ja auttaa paljastamaan uuden, kiinteämmän ihon sekä vähentää pieniä juonteita ja ryppyjä. Kurpitsan hedelmäentsyymi ja riisileseuute tasoittavat ihon sävyä uudistamalla ihon pintaa ja nopeuttaen solukiertoa. Australialainen Caviar Lime -uute kirkastaa ja heleyttää ihoa.

  • Poistaa sameat, elottomat ihosolut tuoden esiin heleämmän ja kiinteämmän ihon.
  • Auttaa häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä ja tasoittaa ihon sävyä.
  • Ylläpitää kasvohoitojen vaikutusta ja tervettä hehkua hoitojen välissä.

Kenelle: Ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle.

Käyttö: Kierrä tuubin pää auki ja tyhjennä tuubin sisältö käsiisi. Hiero tuote kevyesti sormenpäillä pyöritellen kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Vältä silmänympärysaluetta. Anna tuotteen vaikuttaa 3-7 minuuttia, riippuen ihosi herkkyydestä. Tuote saattaa aiheuttaa kevyttä kihelmöintiä ja/tai lämmön tunnetta iholla. Huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä tai pyyhi tuote kasvoilta kostealla, kylmällä pyyhkeellä. Suositellaan käytettäväksi iltaisin. Käytä yksi tuubi kerran viikossa.


Vaihtoehtoinen tehoaloitus: Jos haluat maksimaalisia tuloksia, voit aloittaa tuotteen käytön tehoaloituksella, jossa käytät 1 tuubin joka ilta 3 päivän ajan. Siirry tämän jälkeen käyttämään yksi tuubi kerran viikossa.