Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Skin Prep Scrub

Kuorintavoiteen maissintähkäjauho ja pehmentävät kasviuutteet pyyhkivät pois sameat kuolleet solukerrokset ja ihosta tulee joustavan kimmoisa ja raikkaan näköinen. Voidaan käyttää yhdessä Special Cleansing Gelin kanssa, jolloin syntyy nopea kuorinta esim. suihkussa käytettäväksi. Sopii myös miehille ennen parranajoa. Kaikille ihoille, paitsi lääkärin valvonnassa käytettävien kuorintojen yhteydessä.

Koko 75 ml

Tuotteen paino: 0.01 kg

Hinta:35.00 €

Suosittelemme myös

Daily Resurfacer

daily_resurfacer.jpg&width=280&height=500
”Kolme yhdessä”-tuote, joka kuorii ja silottaa ihon ilman ärsytystä, sekä auttaa merkittävästi vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Ihon väri kirkastuu ja tasoittuu. Vaikuttavat aineet vapautuvat ihoon tasaisesti 24 tunnin ajan. Hydroksihapot kuorivat hellästi, Unshiu Citrus Peel..
Hinta: 75.00 €

Gentle Cream Exfoliant

gentle-cream-exfoliant-03036421601.jpg&width=280&height=500
Hellävarainen voidekuorinta – vain 10 minuuttia ja huomaat kuinka ihosi on pehmeämpi. Maitohapon, salisylihapon ja hedelmäentsyymien kolmivaikutteinen yhdiste poistaa kuolleita ihosoluja, edistää solujen uusiutumista ja parantaa silminnähden ihon ulkonäköä. Kaikille ihoille, paitsi lääkärin valvonnassa..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »