Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Active Peel System

Hinta:109.00 €

Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia, sekä tukevat tukiproteiinien, kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Niillä saadaan aikaan sekä nopeita että pitkän aikavälin hoitotuloksia ja parannuksia. Ne edistävät ihon terveyttä yleisesti.

Step 1 uudistaa ihoa mm. sokeriruokouutteen (luonnollinen glykolihapon lähde), valkopaju-uutteen (luonnollinen salisyylihapon lähde) ja hedelmähapposekoituksen avulla.

Step 2 ravitsee ja kosteuttaa antaen iholle arvokkaita tehoaineita, kuten mm. kuparitripeptidi-1 ja ekstremosyyttejä!

KÄYTTÖ: Suositellaan käytettäväksi noin joka toinen päivä, mieluiten iltaisin. Puhdista iho ensin ja levitä sen jälkeen tuote Step 1 –pakkauksesta kaikkialle kasvoille sekä kaulalle ja anna vaikuttaa kolmen minuutin ajan (älä huuhtele). Levitä sen jälkeen tuote Step 2 –pakkauksesta samalle alueelle ja jätä tuotteet iholle.

Huom: ACTIVE PEEL SYSTEM –tuotteet Step 1 ja Step 2 saavat aikaan iholla viileän kihelmöivän tunteen, joka on normaalia.

Laatikossa on 15 hoitolappuparia ja tuote riittää vähintään kuukauden käyttöön. Active Peel Systemia voi käyttää jatkuvasti tai kuukauden kuureja 4-6 kertaa vuodessa.

Suosittelemme myös

iS Clinical Cleansing Complex -puhdistusgeeli 180ml

cleansingcomplex_mf.png&width=280&height=500
Hellästi kuoriva – ikääntymisen merkkejä hidastava – puhdistava 
Tämä läpinäkyvä, kevyt puhdistusgeeli on tehokas, mutta silti hellävarainen ja sopii jopa erittäin herkälle iholle. CLEANSING COMPLEXissa yhdistyvät juuri sopivassa suhteessa luonnon ravintoaineet, antioksidantit ja miedot..
Hinta: 58.00 €

Special Cleansing Gel 500ml

special_cleansing_gel_500ml.jpg&width=280&height=500
Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä..
Hinta: 68.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »