Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Konjac Sponge puhdistussieni



Hinta:14.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Natural Original
Bambuhiili

Konjac Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH:ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

  • Natural Original sopii kaikille ihotyypeille
  • Bambuhiili sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit). Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille.

Käyttö:

  • Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.

  • Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä

  • Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.

  • Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kämmenten välissä kuivaksi (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan

  • Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

  • Sienen pussi on uudelleen suljettava  

Suosittelemme myös

Micellar Prebiotic PreCleanse 150ml

Micellar_Prebiotic_PreCleanse.jpg&width=280&height=500
Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. Hellävarainen ja kevyt, kauramaitoa sisältävä ensimmäisen vaiheen puhdistusaine sulaa ihoon ja liuottaa epäpuhtauksia misellien avulla valmistaen ihon toiseen puhdistusvaiheeseen..
Hinta: 52.00 €

Multivitamin Thermafoliant

dermalogica-multivitamin-thermafoliant__99367_zoom.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Hellävarainen kuorinta-aine kaikille ihotyypeille. Nopea käyttää, sillä vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Vanhenevalle iholle tärkeä tuote, koska ihon kuolleen solukon määrä lisääntyy iän myötä. Sopii myös ohuelle ja herkistyneelle iholle. Kuorinnan merkitys iholle on hyvin tarpeellinen..
Hinta: 67.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »