Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PowerBright Dark Spot Peel - kuorinta

Hinta:91.00 €

PowerBright Dark Spot Peel -kuorinta vähentää näkyvästi hyperpigmentaatiota, kuten UV-säteilyn aiheuttamia tummia läiskiä, tulehduksen jälkeistä pigmentaatiota ja melasmaa. Tämä nopeasti vaikuttava kuorinta sisältää AHA- ja PHA-happoja, kuten mantelihappoa, jotka auttavat vähentämään sitkeää hyperpigmentaatiota. Omega-3-sekoitus rauhoittaa ihoa ja vähentää tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. Kirkastava traneksaamihappo ja niasiiniamidi tasoittavat ihon sävyä. Ravitseva, antioksidanttirikas kurkumavoiseos jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi. Tuote on testattu monilla eri ihonsävyillä ja -tyypeillä, mukaan lukien hyperpigmentaatiolle alttiilla iholla. (Riippumaton kliininen tutkimus 33 vapaaehtoisella, 8 viikkoa.)

  • Kuorii häivyttäen tummia läiskiä ja tasoittaen ihon sävyä.
  • Vähentää tulehduksen jälkeisen hyperpigmentaation aiheuttajia.
  • Testattu monenlaisilla ihonsävyillä ja -tyypeillä, mukaan lukien hyperpigmentaatiolle alttiit ja melaniinipitoiset ihotyypit.

Käyttöohje: Puhdistuksen jälkeen levitä ohut, tasainen kerros PowerBright Dark Spot Peel -kuorintavoidetta. Älä levitä silmänympärysiholle tai huulten päälle. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. Huuhtele haalealla vedellä. Käytä päivittäin 4-5 päivän ajan, sen jälkeen 2-3 kertaa viikossa.