Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Joan Collins huulipuna

SADIE: perinteinen kesän väri ja suomalaisten suosikkiväri. Sitä voisi kuvailla vanhaksi roosaksi tai marjapuuron punaiseksi. Se sopii hyvin sinisten, pinkkien ja valkoisten vaatteiden kanssa. 

BELLA: mattapintainen ja pehmeän vaaleanpunainen. Tämä puna sopii kevyeen nudemeikkiinkin, koska se on hyvin hillitty. 

ROSY: ihanan raikas vaaleanpunainen. Tämä sävy on yleensä kesän suosikkeja, koska se on heleän raikas ja sopii lähes kaikkien vaatevärien kanssa. Kukikkaan kesämekon kanssa se on juuri täydellinen valinta.

SUZY STAR: heleä korallin punainen joka tekee ihostakin lämpimän värisen ja vähentää kalpeutta. Tämä on myös helppo valinta, koska se sopii lähes kaikkien vaatevärien kanssa. 

EVELYN: heleä tyttömäinen puhdas punainen. Tyttömäinen se on siksi ettei se ole mitenkään dramaattisen punainen vaan hillitympi versio kirkkaasta punaisesta. Puhdas punainen on aina varma valinta ja sopii aivan kaikille. Toivoisinkin, että suomalaisetkin naiset rohkenisivat käyttää useammin naisellista puhdasta punaista.

LARA: helppo väri ja se sopii kaikille ja kaikkiin tilanteisiin. Se on tyylikäs vaalea korallin punainen ja oikein varsinainen ladylike sävy. Tämä on aina varma valinta.

Joan Collins-sarja tulee samalta maahantuojalta kuin Youngbloodkin.

Hinta:32.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
SADIE Tilattavissa
BELLA Tilattavissa
ROSY Tilattavissa
SUZIE STAR Tilattavissa
EVELYN Tilattavissa
LARA Tilattavissa

Suosittelemme myös

Youngblood Lipstick

71bF9Av6LWL._SL1500_.jpg&width=280&height=500
Youngblood huulipunat ovat erittäin hyvänlaatuisia ja värit ovat tyylikkään hillittyjä. Huulipunat eivät sisällä mitään synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Väriaine on turvallista mineraalipigmenttiä ja huulipunat ovat astma- ja allergialiiton suosittelemia. Huulipuna sisältää hoitavia kasvisöljyjä..
Hinta: 33.00 €

Nightly Lip Treatment

nightly-lip-treatment_232-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Nightly Lip Treatment siloittaa ja pehmentää suunympäryksen juonteita ja samalla se tuo täyteläisyyttä huulten limakalvolle. Runsaasti kosteuttava raaka-aineseos palauttaa huulten ihon kosteuden ja myös limakalvon toiminta elpyy ja veren määrä hiusverisuonissa lisääntyy joka taas parantaa huulten omaa..
Hinta: 49.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »