Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vitamin E Lip Balm

Hinta:10.00 €

Neutriherbs E-vitamiini Huulivoide antaa pitkävaikutteisen kosteutuksen huulille. E-vitamiini ravitsee ja suojaa huulia ja huulivoiteen avokadoöljy ja oliiviöljy sekä mehiläisvaha kosteuttavat huulia tehokkaasti pitkään sekä estävät kosteuden haihtumisen huulilta. E-vitamiini Huulivoide tekee huulista ihanan pehmeät. E-vitamiini suojaa huulia myös UV-säteiltä.

  • miedot ja turvalliset ainesosat - soveltuu myös raskaana oleville
  • korkealaatuisia kasviöljyjä - ei jätä rasvaista tunnetta
  • suojaa UV-säteiltä
  • pehmentää kuollutta ihosolukkoa
  • ehkäisee halkeamien ja "hilseilyn" muodostumista

Tuotteen oliiviöljy ehkäisee tulehduksia ja tuhoaa haitallisia bakteereja. E-vitamiinirikas avokadoöljy tehostaa verenkiertoa sekä aktivoi uusien ihosolujen muodostumista, mikä saa huulesi tuntumaan pehmeältä. E-vitamiini hoitaa myös ultraviolettisäteilyn aiheuttamien vaurioita. 

Käyttöohje: Levitä huulivoidetta huulille aina kun huulesi kaipaavat kosteutusta. 

E-vitamiini yleisesti ihonhoidossa auttaa ihoa suojautumaan happiradikaaleilta, ehkäisee tulehduksien syntymistä sekä tehostaa ihosolujen ravinteiden ja hapen saantia. Parantavien ja korjaavien ominaisuuksiensa ansiosta E-vitamiini on ihanteellinen valinta hoitamaan arpia, kuivaa sekä halkeilevaa ihoa.

Suosittelemme myös

Youngblood Hydrating Liquid Lip Creme

yb_hydr_liq_lip_cremes_showstopper.jpg&width=280&height=500
Tässä on elämäsi huulituote, joka pitää minkä lupaa.
Erittäin runsaspigmenttinen nestemäinen huulipuna jättää jälkeensä kevyen mattapinnan. Ei totisesti kuivata huulia tai vedä niitä epämiellyttävälle mutrulle. Sileä koostumus liukuu huulella vaivatta ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämän tuotteen kanssa..
Hinta: 42.00 €

Youngblood Mineral Créme Lipstick

IMG_1556.jpeg&width=280&height=500
Huom. Pääset värikarttoihin valitsemalla kuvan ja klikkaamalla sen suuremmaksi.
Youngblood huulipunat ovat erittäin hyvänlaatuisia ja värit ovat tyylikkään hillittyjä. Huulipunat eivät sisällä mitään synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Väriaine on turvallista mineraalipigmenttiä ja huulipunat..
Hinta: 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »