Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Yhen_illan.JPG

Yhen illan juttu! Kaikki tuotteet -20% hoitolassa pe 31.3. klo 10-18 ja verkkokaupassa su 2.4. asti koodilla YIJ23. Huomaa myös ALE-pakkaukset, niin säästät reilusti!


Joko olet liittynyt postituslistallemme?

Liity nyt postituslistalle ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. Saat uutiskirjeen noin 2-4 kertaa kuukaudessa. 

Tilaa uutiskirje tästä


Tähtitarjoukset 3.4. asti

tt3-2.jpg

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque NYT 49€ (62€) multivitamiininaamio

Youngblood Hydra Luxe Water Crème NYT 69€ (89€) kosteusvoide yöksi ja päiväksi

Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja Purkkiarmeijan komentaja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (arvo 89€) ja aikaa osallistua 3.4. asti.


UUTTA!

dynamic_skin_retinol_serum.JPG

Dermalogican uutuus Dynamic Skin Retinol Serum on tehokas, nopeasti vaikuttava retinoliseerumi, joka auttaa vähentämään neljää ikääntymisen merkkiä. Se vähentää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ihon rakennetta, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.


dermatude.etusivu.JPG

Dermatude-kasvohoito

Hoitolani valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi vuonna 2019!

Dermatude-metaterapiahoidon avulla ihon värihäiriöt tasoittuvat, iho kiinteytyy ja napakoituu, rypyt häivyttyvät ja iho tasoittuu. 100% luonnollisesti!

Dermatuden metaterapiahoito aktivoi ihon luonnollista uudistumismekanismia siellä, missä ihon uudistuminen tapahtuu. Se stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, jolloin iho uudistuu luonnollisesti sisältä ulospäin. Voit tuntea ja nähdä eron välittömästi jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.