Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Multivitamin Power Recovery Masque

Hinta:67.00 €

MultiVitamin Power Recovery Masque on tehokkaasti korjaava, vitamiinipitoinen naamio ikääntyvälle iholle. Tuotteen antioksidanttiset A-, C-, E-, ja F-vitamiinit korjaavat tehokkaasti ikääntymisen aiheuttamia ihovaurioita ja vahvistavat ihon omaa suojaa. A-vitamiini parantaa ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa, C- ja E-vitamiinit suojaavat haitallisilta vapailta radikaaleilta. Ravintorikas leväuute kosteuttaa ja pehmittää ihoa, samalla B5-vitamiini korjaa vaurioitunutta ihoa. Tuotteen sisältämät lakritsi-, raunioyrtti- ja takiaisuutteet rauhoittavat välittömästi.

Naamio elvyttää kuivan, elottoman ja ikääntyvän ihon.

Kenelle: Ikääntyvälle ja ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle. Jokaiselle iholle tarvittaessa korjaamaan ja parantamaan. 

  • Hoitava naamio stressaantuneelle iholle.
  • Lisää elastisuutta, tukee kollageenisynteesiä ja parantaa ihon kimmoisuutta.
  • Korjaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Käyttö: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle, vältä silmänympäryksiä. Anna naamion vaikuttaa 10 - 15 min. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä. Käytä kerran viikossa tai aina kun iho on stressaantunut.

75ml

Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja / parabeeniton / gluteeniton / vegaani / testattu ilman eläinkokeita.

Suosittelemme myös

Youngblood Nourishing Detox Masque

E894ACD2-D44A-4DFC-825C-528FC03AD688.jpeg&width=280&height=500
Youngblood Nourishing Detox Masque on naamio, joka puhdistaa ihon perusteellisesti ilman kuivattavaa vaikutusta. Tätä naamiota voivat käyttää kaikki ihotyypit. Se sisältää kaoliinisavea ja hiiltä, jotka tehokkaasti ja hellävaraisesti poistavat lian, epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta jättäen..
Hinta: 66.00 €

Hydro Masque Exfoliant

hydro_masque.JPG&width=280&height=500
Hydro Masque Exfoliant on viiden minuutin naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa! Tuloksena kirkkaan ja terveen näköinen iho. Kuorivat pallot aktivoituvat kosketuksesta ja vapauttavat hellästi kuorivia bambuhiukkasia. Valkohytykkä -sieni varastoi 450x painonsa verran vettä, täyttäen ihon kosteudella..
Hinta: 65.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »