Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Active Moist 150ml

Hinta:108.00 €

Kevyt, öljytön kosteusvoide sekaiholle tai rasvaiselle iholle. Sisältää prebioottisen kosteuttavan kompleksin ja yhdistelmän kasviuutteita, jotka kohentavat ihon rakennetta ja helpottavat pintakuivuutta. Kurkku-uute rauhoittaa ja syväkosteuttaa ihoa. Sitruuna- ja takiaisuutteet supistavat luonnollisesti huokosia.

  • Tarjoaa tehokasta, öljytöntä kosteutusta ilman rasvaista tunnetta.

  • Tasapainottaa ihon mikrobiomia.

  • Silottaa ja auttaa kohentamaan ihon rakennetta.

Käyttö: Levitä kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein puhdistetulle iholle, hoitosuihkeen ja/tai seerumin jälkeen. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Cooling Aqua Jelly

cooling-aqua-jelly_2.0oz_2048x2048.jpg&width=280&height=500
Kevyt kosteusvoide rasvaiselle iholle. Viilentävä geelikoostumus muuttuu iholla vesimäiseksi ja jättää ihon heleäksi ilman kiiltelyä. Sisältää retinolimaista bioflavonoidikompleksia, joka vähentää ylimääräistä talia ja puhdistaa ihoa. Hyaluronihappo lukitsee kosteutta ihoon. Pietaryrtin kukkaöljy ja..
Hinta: 25.00 €

Intensive Moisture Balance 50ml

dermalogica-intensive-moisture-balance-50ml.jpg&width=280&height=500
Inkerin vinkit: Ei rasvoita, vaan tasapainottaa kosteuden ja rauhoittaa kuivuudesta johtuvaa punoittelua sekä hilseilyä. Monen asiakkaamme perushoitotuote: aina käytössä muiden tehoaineiden lisänä. Jos et jaksa tehdä mitään muuta ihollesi, valitse tämä voide. Aina varma valinta pintakuivalle iholle...
Hinta: 48.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »