Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Moisturizing Complex 50g

Hinta:116.00 €

Kosteuttaa – rauhoittaa – suojaa

Tehokkaasti kosteuttava, runsaasti suojaavia antioksidantteja sisältävä MOISTURIZING COMPLEX hoitovoide sisältää tehokkaita kasvipohjaisia raaka-aineita, vitamiineja, tehokkaita antioksidantteja ja tärkeitä luonnon ravintoaineita, jotka synergiassa toistensa kanssa sitovat ihoon kosteutta ja luovat suojan ympäristön haitallisia vaikuttimia vastaan.

Suunniteltu käytettäväksi joko aamuisin tai iltaisin. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Tämä tuote on tehokas ja erittäin monipuolinen kosteusvoide.

Suosittelemme myös

Prisma Protect SK30

prisma.JPG&width=280&height=500
Prisma Protect SK 30 on monivaikutteinen kosteusvoide, joka toimii yhdessä ihon luonnollisen päiväaikaisen suojamekanismin kanssa ja antaa iholle laajaspektrisen SK30 suojan. Valosta aktivoituva älykäs drone-teknologia lisää ihon luonnollista heleyttä. Antioksidantit suojaavat ilmansaasteilta. Salvian..
Hinta: 72.00 €

PowerBright Overnight Cream

PowerBrightOvernightCream_111012_513cfab0bfa9ebf505d5288c953efa8b_1.jpeg&width=280&height=500
Ravitseva yövoide häivyttää pigmenttiläiskiä nukkuessasi. Se optimoi ihon kosteuden palautumisen ja palauttaa ihon heleyden. Niasiiniamidi ja heksyyliresorsinoli auttavat häivyttämään pigmenttiläiskiä yhdessä C-vitamiinin kanssa. Kurpitsaentsyymi silottaa ja tasoittaa ihon rakennetta. Antioksidanttiset..
Hinta: 93.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »