Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Special Cleansing Gel Refill täyttöpakkaus 500ml

Hinta:61.00 €

Special Cleansing Gel on Dermalogican myydyin puhdistus maailmanlaajuisesti. Saippuaton, vaahtoava puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista kosteustasapainoa. Tämä ikoninen puhdistus huuhtelee hellävaraisesti pois lian jättäen ihon sileäksi ja puhtaaksi. Sisältää luonnollisesti vaahtoavaa suopapuuta sekä rauhoittavia minttu- ja laventeliuutteita.

  • Puhdistaa kuivattamatta ihoa.
  • Rauhoittaa ihoa kasviuutteilla.
  • Säilyttää ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Käyttö: Esipuhdistuksen jälkeen, vaahdota pieni määrä tuotetta kosteissa käsissä ja levitä kostealle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ylöspäinsuuntautuvin liikkein. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Täyttöpakkaus 500ml

Suosittelemme myös

Best Cleanse + Glow

best_cleanse_and_glow.jpg&width=280&height=500
Silottaa ja kirkastaa
Tunnetuimmat tuotteet puhtaalle ja hehkuvalle iholle: tämä etupakkaus sisältää Dermalogican kaksoispuhdistuksen sekä suosituimman jauhekuorinnan, joka tekee ihosta sileämmän, kirkkaamman ja terveemmän näköisen. Sisältää täysikokoiset tuotteet:


PreCleanse 150 ml


Special..
Hinta: 114.00 €

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »