Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hydration on-the-go

Hinta:48.00 €

Kosteuttava tuotetrio matkakoossa.

Tähän aikaan vuodesta sää-, elämäntapa- ja ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa ihoomme – meidän on pidettävä ihomme kosteutettuna liikkeellä ollessamme. Saat hehkuvamman, sileämmän ja terveemmän näköisen ihon rauhoittavalla, kaurapohjaisella jauhekuorinnallamme sekä ultrakosteuttavalla seerumilla. Viimestele kosteutus pitkäkestoista kosteutta tarjoavalla kosteusvoiteella.

Sisältää matkakokoiset tuotteet:

  • Skin Smoothing Cream 15ml

  • Circular Hydration Serum 10ml

  • Daily Milkfoliant 13g

Käyttö: 

Daily Milkfoliant: Annostele puoli teelusikallista kosteisiin käsiin ja luo kermainen vaahto hieromalla käsiä yhteen. Levitä kasvoille pyörivin liikkein välttäen silmänympärysihoa. Hiero kevyesti minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Circular Hydration Serum: Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin kasvoveden jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.

Skin Smoothing Cream: Levitä seerumin jälkeen kevyin, ylöspäin suuntautuvin liikkein kasvoille ja kaulalle. Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin.

Suosittelemme myös

Calm Water Gel

calm-water-gel_234-01_590x617.jpg&width=280&height=500
Huom. tuote on maahantuojalta tilapäisesti loppunut suuren kysynnän vuoksi ja toimitetaan helmikuussa.
Calm Water Gel on kevyt kosteusvoide, joka kosteuttaa kuivaa, herkkää ihoa. Virkistävä geelikoostumus muuttuu iholla nesteeksi muodostaen kevyen suojan ympäristönhyökkäyksiä vastaan. Kaksoishyaluronihappoteknologia..
Hinta: 53.00 €

Pro-Collagen Banking Serum

IMG_4930.jpeg&width=280&height=500
Kun täytämme 30 vuotta, ihomme tuottaa joka vuosi 1 % vähemmän kollageenia. Lisäksi ympäristötekijät, kuten ilmansaasteet, ruokavalio ja auringon UV-säteily edistävät kollageenin hajoamista.
Pro-Collagen Bankin Serum auttaa säilyttämään ihon  kollageenia ja minimoimaan pienten juonteiden ja ryppyjen..
Hinta: 98.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »