Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Youth Intensive Crème 100g

Hinta:459.00 €

Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä

YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa voiteessa on yhdistetty tieteellisen tutkimuksen kautta puhtaimmat ja tehokkaimmat mahdolliset kasvipohjaiset kosteuttavat raaka-aineet, antioksidantit, kuorivat hapot ja kasvutekijät. YOUTH INTENSIVE CRÈME™ -voiteen on todettu tutkimuksissa tasoittavan ihoa nopeasti ja saavan sen näyttämään kiinteämmältä, kuulaammalta ja nuorekkaammalta.

KÄYTTÖOHJEET: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle kaikkialle kasvojen alueelle ja kaulalle (tai ohjeiden mukaan).

Suosittelemme myös

Micellar Prebiotic PreCleanse 150ml

Micellar_Prebiotic_PreCleanse.jpg&width=280&height=500
Ravitseva maitomainen esipuhdistus nostaa lian, öljyn ja meikin ihon pinnalta samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia prebiooteilla. Hellävarainen ja kevyt, kauramaitoa sisältävä ensimmäisen vaiheen puhdistusaine sulaa ihoon ja liuottaa epäpuhtauksia misellien avulla valmistaen ihon toiseen puhdistusvaiheeseen..
Hinta: 52.00 €

iS Clinical Active Peel System

issi_active_peel.jpeg&width=280&height=500
Active Peel -kuorintahoitolaput ovat tuloksellinen tapa hoitaa ihoa kotona! Laput uudistavat ihoa tehokkaasti, mutta ärsyttämättä. Ne silminnähden parantavat ihon pinnan tasaisuutta ja pehmeyttä, sekä vaikuttavat ihon rakenteeseen positiivisesti. Ne häivyttävät ryppyjä, juonteita ja suuria ihohuokosia..
Hinta: 109.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »