Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ultra Calming Cleanser 250ml

Hinta:43.00 €
Erittäin hellävarainen puhdistus herkälle ja helposti reagoivalle iholle. pH-tasapainotettu, vaahtoamaton voidegeeli rauhoittaa ja viilentää herkkää tai herkistynyttä ihoa. Hellävaraisesti vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta. Voidaan huuhdella vedellä tai pyyhkiä vanulapuilla.     
  • Rauhoittaa ja viilentää, vähentäen punoitusta ja epämukavaa tunnetta iholla. 
  • Puhdistaa vaurioittamatta ihon omaa suojakerrosta. 
  • Vadelmauute edistää ihon paranemista, laventeliuute rauhoittaa ja kurkku-uute lievittää ärsytystä.

Kenelle: Herkälle ja herkistyneelle iholle.

Käyttö: PreCleanse -esipuhdistuksen jälkeen levitä kasvojen ja kaulan iholle kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele huolellisesti haalealla vedellä tai poista vanulapuilla.

Suosittelemme myös

Intensive Moisture Cleanser 295ml

intensive_moisture_cleaner_2019&width=280&height=500
Intensive Moisture Cleanser on kevyt, kermamainen puhdistus, joka puhdistaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa ja ravintoköyhää ihoa. 
Lipidirikastettu koostumus, joka puhdistaa ihon minimoiden elintärkeiden proteiinien ja lipidien vaurioita, jotka suojaavat kuivuudelta. BioReplenish Complex™ yhdistettynä..
Hinta: 68.00 €

PreCleanse 150ml

precleanse.jpg&width=280&height=500
Syväpuhdistava puhdistusöljy sulattaa iholta öljypohjaisen lian, aurinkosuoja-aineet, meikin ja ilmansaasteet. Saavuta ammattimaisen tehokkaasti puhdistettu ja terveen näköinen iho kaksoispuhdistuksella, joka alkaa PreCleanse-öljyllä. Esipuhdistuksen jälkeen ihollesi suositeltu Dermalogica-puhdistustuote..
Hinta: 52.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »