Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Prisma Protect SK30

Hinta:72.00 €

Prisma Protect SK 30 on monivaikutteinen kosteusvoide, joka toimii yhdessä ihon luonnollisen päiväaikaisen suojamekanismin kanssa ja antaa iholle laajaspektrisen SK30 suojan. Valosta aktivoituva älykäs drone-teknologia lisää ihon luonnollista heleyttä. Antioksidantit suojaavat ilmansaasteilta. Salvian biofermentti kirkastaa, rauhoittaa ja tasoittaa ihon sävyä.  Edistykselliset kosteusmagneetit kosteuttavat ihoa koko päivän tehden ihosta tasaisen. 


Kenelle: Jokaiselle iholle. 
  • Suojaa UV-säteiltä, vapailta radikaalivaurioilta ja ilmansaasteilta 
  • Kosteuttaa antaen näkyvästi tasaisemman ihon koko päiväksi
  • Tehostaa ihon luonnollista hehkua

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle runsas määrä puhdistuksen ja hoitosuihkeen ja/tai tehoaineen jälkeen. Vältä silmänympäryksiä. Pyri levittämään 30 minuuttia ennen auringolle altistumista.

50ml

Suosittelemme myös

iS Clinical Youth Intensive Crème 100g

youth_intensive_creme_50g.png&width=280&height=500
Taistelee ikääntymistä vastaan – kosteuttava – kiinteyttävä
YOUTH INTENSIVE CRÈME™ on poikkeuksellisen täyteläinen ja ylellinen ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva ihovoide, joka auttaa vähentämään näkyvästi hienoja juonteita ja ryppyjä samalla kosteuttaen tehokkaasti. Tässä uudistavassa..
Hinta: 459.00 €

iS Clinical SHEALD Recovery Balm 60g

is-clinical-sheald-recovery-balm-ihonhoitovoide.png&width=280&height=500
SHEALD Recovery Balm on tehokkaasti ihoa kosteuttava hoitovoide, joka palauttaa kosteuden kuivalle, herkälle tai vahingoittuneelle iholle. Tämä ihoa vahvistava ja korjaava tuote auttaa tukemaan ihon olennaisia toimintoja samalla, kun sen sisältämät rauhoittavat, ihoa parantavat kasveista peräisin olevat..
Hinta: 94.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »