Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

iS Clinical Pro-Heal Serum Advance+ seerumi 15ml

Hinta:113.00 €

Loistava antioksidanttisuoja – rauhoittaa – taistelee ikääntymistä vastaan

Tämä tutkitusti tehokas ikääntymistä estävä tuote sopii erinomaisesti rosacean eli ruusufinnin, kystisen aknen, hyönteisten puremien ja joidenkin dermatiittimuotojen hoitamiseen.

PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+® sisältää 15% laboratoriossa jatkojalostettua C-vitamiinin muotoa (L-ascorbic acid advance+), laadukkainta mahdollista oliiviuutetta, E-vitamiinia ja retinolia (A-vitamiini), jotka yhteistyössä tarjoavat korkeimman mahdollisen suojan bakteereita ja mikrobeja vastaan sekä antavat lisäksi antioksidanttisuojan.

KÄYTTÖ: Levitä pieni määrä tuotetta puhtaalle iholle hieroen kaikkialle kasvojen iholle ja kaulalle (tai saamiesi ohjeiden mukaan). 

Suosittelemme myös

iS Clinical Active Glow Collection

IMG_4287.jpeg&width=280&height=500
Active Glow Collection sisältää kliinisesti tehokkaaksi todettuja tuotteita, jotka on kehitetty kuorimaan ja uudistamaan ihoa.
Cleansing Complex ja Active Serum sisältävät tehokkaita kasveista peräisin olevia uutteita ja salisyylihappoa, jotka puhdistavat ja kuorivat ihoa hellästi saaden aikaan näkyviä..
Hinta: 152.00 €

iS Clinical Active Serum 30ml

is-clinical-active-serum-kasvoseerumi.png&width=280&height=500
Ikääntymistä ehkäisevä – aknea ehkäisevä – kirkastava 
Yksi iS Clinicalin myydyimmistä hoitotuotteista, joka toimii useammassa roolissa samanaikaisesti. Ainutlaatuinen, monikäyttöinen ihonhoitotuote, joka on kehitetty saamaan aikaiseksi nopeita ja merkittäviä muutoksia ihossa. ACTIVE SERUM..
Hinta: 169.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »